Mobiltelefon
13933187318
Ring til os
0311-82445898
E-mail
admin@slyky.com

Kina første produktionslinje for varmetemperatursterilisering

Vores virksomhed har fire indenlandske initiativer til højtemperatursteriliseringsudstyr, det kan være helt at dræbe bakterier og skimmel i glimmerpulver.

Vi er specialiserede i produktion af glimmerpulver af høj kvalitet, som er vidt brugt i maling og plastindustrier i høj kvalitet.

Vores fabrik Lingshou Kehui Mica Co., Ltd blev grundlagt i 1997 under chef for Cao Heping. I 2007 blev nye fabrik Hebei Celia Minerals Co., Ltd sat i produktion.

Fabrik beliggende i Nanjialiang Village, Qingtong Town, Lingshou, Hebei, Kina.

Lingshou er den største produktionsbase for Mica Flakes i Kina, der er Kinas to største muskovite glimmermineraler - Lubaishan og Wenshan Mine.

Muscovite glimmerressourcerne er ekstremt rige og høje. Og transporten er også meget praktisk, kun 3 timer med at køre til Tianjin Port. Det er meget nyttigt at arrangere søforsendelse.

Gennem konstant teknologiudvikling og innovation har vores virksomhed udviklet sig til en integreret professionel virksomhed med en samling af finbearbejdning af glimmerpulver, teknologiforskning og -udvikling og uafhængig import- og eksporthandel. Det har indenlandsk første klasses produktions- og testlinje, og Kina første varmetemperatursteriliseringsudstyr, vores steriliseringsglimmerpulver er verdens unikke grønne miljøbeskyttelsesprodukt, der i vid udstrækning bruges i maling og plastindustrier i høj kvalitet.

Nu har vi otte førsteklasses predokutionslinjer, anuual produktionskapacitet på 30000 ton, med avanceret ledelsesteam, strengt kvalitetsstyringssystem og inspektionshold, vi kan forsikre dig om at sikre den bedste kvalitet af glimmerprodukter (tør jord Mica pulver bygningskvalitet våd jord) Mica Powder Calcined Mica Phlogopite…) og det multikulturelle fyldstof-Cenosphere / hule keramiske mikrokugler til den største pris. De er vidt brugt i malingsbelægninger, byggeri, plastgummi, ildfast støberi, olieboring og bilindustri.

Gratis prøver er tilgængelige til din test.

I mellemtiden kan vi også give dig passende type og professionelle applikationsløsninger til at imødekomme de forskellige behov på hvert niveau kundens behov.

Eventuelle behov, pls er velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Kelly kelly@slyky.com


Posttid: Jul-31-2020